Τοπικά

Γεράσιμος Φεσσιάν, η δυνατή υποψηφιότητα για τη Νομαρχιακή Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από τα πλέον δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας, ο τέως Αντινομάρχης και π. Περιφερειακός Σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν κατέθεσε υποψηφιότητα για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στην κομματική οργάνωση, ο ρόλος της οποίας θα είναι καταλυτικός όχι μόνο εν όψει των εθνικών εκλογών, αλλά και για την ανάταση της παράταξης.

Η υποψηφιότητα του Γεράσιμου έχει ξεχωριστή δυναμική, αλλά και σημασία, καθώς είναι άνθρωπος που εκπροσωπεί αφενός τη νέα γενιά κι αφετέρου τον κοινωνικό ακτιβισμό, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια για τα δικαιώματα και την ίση αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία.

Στέλεχος του Κινήματος με τη δική του αξιοπρόσεκτη διαδρομή, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της παράταξης στην πορεία για την ανανέωση, τη δυναμική και την αυτόνομη πορεία της.

Να σημειωθεί, πως ο Γεράσιμος Φεσσιάν ήταν εξ αρχής από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη, πιστεύοντας στις δυνατότητες της νέας γενιάς που μπορεί να εγγυηθεί και το μέλλον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.