Αθλητισμός

Αστέρια : Νίκη στην Πρεμιέρα του final 4 (φωτό)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας φάσης του Πρωταθλήματος οι γυναίκες των Αστεριών Αχαΐας έγραψαν την πρώτη νίκη τους κάμπτοντας την αντίσταση της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού Κορίνθου με 3-1 σετ στο δρόμο για το ένα από τα δυο εισιτήρια που θα οδηγήσουν στην Β’ Εθνική.

Τα κορίτσια της Δυτικής Αχαΐας επέβαλαν με το καλημέρα τον ρυθμό τους με το 1-0 να γίνεται γρηγορά παίζοντάς ωραίο βόλευ. Η συνέχεια είχε διακυμάνσεις στο σκορ με την Κορινθιακή ομάδα, εναλλάσσοντας κεφαλή στο σκορ κυρίως με λάθη φέρνοντας το παιχνίδι στο 2-1. Ο αγώνας είχε πολύ ένταση και σασπένς με τα κορίτσια να φτάνουν στη νίκη με 3-1 μαζεύοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα μας.

Τα σετ: 25-21, 25-23, 18-25, 25-20

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό της Κάτω Αχαϊας να παρακολουθήσει το παιχνίδι δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, φίλοι, συγγενείς, προπονητές, χορηγοί αναμεσά τους ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κος Μυλωνάς Σπύρος με τους Αντιδημάρχους κος Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος και Κυριάκο Ορλώφ.

Η συνέχεια έχει μεγάλη δυσκολία διότι καλούμαστε να δώσουμε 3 παιχνίδια εκτός έδρας σε διάστημα 5 ημερών, αρχή γενομένης την Τετάρτη 11/5 με Ερμή Πατρών στη Πάτρα και το διήμερο 14 & 15/5 με ΠΑΟ Κορίνθου και Νέα Ιωνία εκτος. Η σειρά θα έρθει στην Αχαγιά όπου θα τελειώσει με 2 εντός έδρας παιχνίδια στις 18/5 με Ερμή και στις 22/5 με Νέα Ιωνία.

To westcity, χορηγός επικοινωνίας της ομάδας των Αστεριών , βρέθηκε στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας

Δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης εδώ