Αθλητισμός

Δύμη: Κάλεσμα στον κόσμο για το εντός έδρας κρίσιμο ματς με Πυρσό

 
 
 
 
Σήμερα η Δύμη θα δώσει κομβικό ματς στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας με αντίπαλο τον επικίνδυνο Πυρσό.

Αυτή θα είναι η 29η και προτελευταία πράξη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας και οι «μπλε» έχουν πολλές ελπίδες για την άνοδο.

Έτσι καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια τους, αφού με νίκη απόψε και στο φινάλε με τον Φαέθωνα στο Αντίρριο, η Δύμη θα επιστρέψει στα «σαλόνια» του ερασιτεχνικού μπάσκετ Αχαϊας και Ηλείας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρει:

Το ανδρικό τμήμα μας φέτος, εφάρμοσε καθολοκληρίαν το πρόγραμμα “Εξέλιξις” και έδωσε χώρο και χρόνο στους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής μας οι οποίοι είχαν θέση και ρόλο στον βασικό αγωνιστικό κορμό. Οι έμπειροι αθλητές μας τους πλαισίωσαν και τους βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αυτόν τον σχεδιασμό φτάσαμε δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α-Η.

Ο Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07 διεκδικεί την άνοδο στην Α1 κατηγορία εάν καταφέρει και επιτύχει δύο νίκες.

Η αθλητική μας οικογένεια κάνει την αρχή της προσπάθειας της λοιπόν, την Τετάρτη 25 Μαϊου 2022 και ώρα 20:00 στην εντός έδρας αγωνιστική στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας με την ομάδα του Πυρσού.

Χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους και τους συμπολίτες μας στο γήπεδο, έτσι ώστε με την στήριξη τους να μας δώσουν μια επιπλέον ώθηση για το επόμενο βήμα!

#Εντός_έδρας

#ΑΟ_ΔΥΜΗΣ_07vsΠΥΡΣΟΣ

#Νέο_Κλειστό_Γυμναστήριο_Κάτω_Αχαϊας

#Όλοι_Μαζί_Όλοι_Εκεί

#ΔΥΜΗ_Family_is_a_strong_family