Αθλητισμός

Δυμη ’07 και Γ.Σ. Δύμης ενώνουν τις δυνάμεις τους

 
 
 
 
Ο Αθλητικός Όμιλος Δυμης ’07 και Γυμναστικός Σύλλογος Δυμης κινούνται πλέον από κοινού.

Μια νεα συνεργασία δημιουργείται με πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Δύμης 2007 και ο Γυμναστικός Σύλλογος Δύμης, αδελφοποιούνται συνθέτουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν την δημιουργία της Δύμη AFG (Athletic Family Group).

Δημιουργήται μια διευρυμένη αθλητική οικογένεια που υπηρετεί τα αθλήματα, της Καλαθοσφαίρισης, της Τροχοσανίδας (Inline Skating),του Στίβου και της Ποδηλασίας στην Κάτω Αχαΐα αλλά και σε όλο το εύρος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η ονομασία “ΔΥΜΗ” είναι μια ταυτότητα που χαρακτηρίζει την περιοχή μας εδώ και αιώνες ολόκληρους. Έτσι λοιπόν και στην παρούσα εποχή αφήνει το στίγμα της στον τομέα του αθλητισμού.

Διατηρούμε την διοικητική αυτοτέλεια και τους διακριτούς ρόλους μας, ενώ παράλληλα συγκροτούμε τον πιο ισχυρό αθλητικό πόλο του τόπου μας,έχοντας την μεγαλύτερη δύναμη αθλητών στις τάξεις μας.

Σκοπός μας είναι μέσα από την συνεργασία και το κοινό μήκος κύματος που διέπει την συλλογιστική μας, να προάγουμε τα αθλητικά ιδεώδη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στην νέα γενιά ανήκει το μέλλον της προσπάθειας μας, και στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07 Δ.Σ Γ.Σ ΔΥΜΗΣ

#Δύμη_AFG #Athletic_Family_Group #Powerful_Family #New_Generation
#Future

Αθλητικός Όμιλος Δύμης

Γυμναστικός Σύλλογος Δύμης

Dymis Inline Skating Club