Τοπικά

“Αχός βαρύς ακούγεται από το Δημαρχείο”- Η “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών” για την παραίτηση Καραντζά

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ανακοίνωση για την παραίτηση Καραντζά εξέδωσε η “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών”, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:

«Aχός βαρύς ακούγεται από το Δημαρχείο!..
Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της δημοτικής Αρχής εγκαταλείπουν το… πλοίο, το οποίο εξαιτίας της συμπεριφοράς του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, δείχνει ότι έχει βάλει εδώ και καιρό «πλώρη» για τα βράχια.
Μετά την παραίτηση του προέδρου του ΟΤΑΔ, Νίκου Πετρόπουλου η οποία έγινε δεκτή και από το Δημοτικό Συμβούλιο, η πλειοψηφούσα παράταξη έχασε ακόμη ένα-μέχρι χθες- προβεβλημένο στέλεχός της, τον αντιδήμαρχο, Άγγελο Καραντζά, ο οποίος τα… βρόντηξε και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δημοτική Αρχή υποβάλλοντας την παραίτησή του! Οι λόγοι που επικαλείται ο κ. Καραντζάς αποκαλύπτουν τη συγκεντρωτική και αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου, η οποία έχει προκαλέσει πολλαπλά μέτωπα και ρήξεις στο εσωτερικό της δημοτικής του ομάδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Καραντζάς κάνει λόγο για σοβαρή διαφορά απόψεων σχετικά με τον τρόπο διοίκησης του Δήμου, έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας, αρνητικές συμπεριφορές και αποφάσεις που αντίκεινται στις αξίες του.
Θυμίζουμε ότι πριν τις παραιτήσεις Πετρόπουλου και Καραντζά προηγήθηκε η κατατόμηση ειδικών συνεργατών του Δημάρχου, επειδή τόλμησαν να μιλήσουν έξω από τα δόντια, λέγοντας αλήθειες!
Όπως όλα δείχνουν το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται εδώ και καιρό, σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας, η οποία παρακολουθεί με έντονο προβληματισμό τις εξελίξεις, οι οποίες θα εντείνουν τη στασιμότητα στο Δήμο μας».