Τοπικά

Την Τρίτη το τελευταίο “αντίο” στον 31χρονο Χρήστο Σταυρόπουλο

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την Τρίτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βούντενης Πατρών, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον 31χρονο, Χρήστο Σταυρόπουλο, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. 

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο αναφέρεται πως “Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια”.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ξεκίνησε την πυγμαχία σε νεαρή ηλικία στην ΕΑΠ με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις, πριν συνεχίσει στην ΠΥΓΜΗ με τον προπονητή του Λάμπρο Μιχαλόπουλο. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, επέστρεψε στη δράση κατακτώντας τη Β’ κατηγορία.