Τοπικά

Μπαράζ συλλήψεων στην Πάτρα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για κλοπές.

Ακόμη, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

Επίσης, συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών και ένας 16χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσαν δυο μοτοσικλέτες.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού. Επιπλέον, ο άνδρας είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα ακόμη (14) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 252 ευρώ.