Τοπικά

Προσφορά του Ρ.Ο. Πάτρας στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Πέμπτη 24-3-2022 ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα προσέφερε στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) έναν σύγχρονο Απινιδωτή για την ασφάλεια των αθλουμένων στις εγκαταστάσεις του.

Η δαπάνη της δωρεάς καλύφθηκε από τον Όμιλο και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Ραγκαβάνη. Η παράδοση του Απινιδωτή έγινε από την Πρόεδρο του ΡΟ Πάτρα Άννα Γουρζή, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Ραγκαβάνη, την Γραμματέα Χαρά Αναστασοπούλου, την Κοσμήτορα Σία Ρόδη και τα μέλη Γιώργο Κατσίλα και Ρένα Κάνου.

Εκ μέρους του ΝΟΠ η παραλαβή έγινε από τον Πρόεδρο Γεώργιο Μάνεση, τον Έφορο Υδατοσφαίρισης Νικόλαο Φιλόπουλο, και το μέλος Παντελή Κοκμοτό. Εμφανώς συγκινημένος ο Πρόεδρος του ΝΟΠ ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του ΡΟ Πάτρα για την δωρεά, η οποία όπως τόνισε θα ενισχύσει κατά πολύ την ασφάλεια των αθλουμένων, κυρίως νέων. Προσέφερε δε στον Όμιλό μας ένα βιβλίο με την Ιστορία του ΝΟΠ επί τη ευκαιρία των 80 ετών από την ίδρυσή του, με ειδική αφιέρωση.

Την εκπαίδευση για την λειτουργία του Απινιδωτή ανέλαβαν τα μέλη του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και ο ΝΟΠ δεσμεύτηκε για την συντήρηση του και την εκπαίδευση αρκετών επί πλέον μελών.

Ο ΡΟ Πάτρα ευχαριστεί θερμά τον φίλο του Ομίλου Γιάννη Πεφάνη για την εξαιρετική φωτογράφιση της εκδήλωσης.