Τοπικά

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης θα επισκεφθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Δ.Ε.Ε.Π. και ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση της Οργάνωσης και θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων στα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , τους Τομεάρχες , Εθελοντές κ.α.
Παρόντες στην εκδήλωση διαλόγου θα είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, πρώην Βουλευτές – Πολιτευτές, Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Επιστημονικών Φορέων και Παραγωγικών Τάξεων κ.α.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει στον κ. Βορίδη τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δ.Ε.Ε.Π. σε ολόκληρο τον Νομό.
Θα ακολουθήσει ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη ο οποίος θα αναφερθεί στο μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.