Αθλητισμός

Ίκαρος Λακκόπετρας: Πέρασε στη 2η θέση, πριν το ντέρμπι με Αστέρα Μιντιλ.

 
 
 
 
Ο Ίκαρος Λακκόπετρας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πλέον κυνηγά υψηλούς στόχους στον 1ο όμιλο της φετινής Β ΕΠΣΑ κατηγορίας.

Με τον Λάκη Στρατίκη στον πάγκο, η ομάδα από τη Δυτική Αχαϊα μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία, όταν ο έμπειρος προπονητής έκανε πρεμιέρα στην 14η αγωνιστική (2-2 με Δάφνη Πατρών εκτός έδρας).

Έκτοτε ακολούθησαν 3 σερί νίκες (4 με το άκοπο τρίποντο από τον απόντα Λέοντα Αλισσού) με αποκορύφωμα το «σπάσιμο» του αήττητου του Ατρόμητου Λάππα, που αντικειμενικά έχει την καλύτερη ομάδα στον όμιλο, έχοντας χτιστεί για την άνοδο.

Την Κυριακή είχε εύκολο έργο απέναντι στα Καμίνια, τα οποία νίκησε με 5-0 στον Αλισσό και σε συνδυασμό με την ήττα του Αστέρα Μιντιλογλίου από την Περιβόλα, ο Ίκαρος Λακκόπετρας αναρριχήθηκε στην 2η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο ανόδου.

Μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή (27/2) θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Μιντιλογλίου, που βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την Λακκόπετρα και το ματς αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Λάκη Στρατίκη, αλλά χωρίς άγχος θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας βρει ρυθμό σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα.