Τοπικά

Το “ευχαριστώ” και η “συγγνώμη” του Αλέκου Ορδίτη για τις εσωπαραταξιακές εκλογές

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ένα “ευχαριστώ” και μία “συγγνώμη” συμπεριέλαβε σε δήλωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος, Αλέκος Ορδίτης μετά τις εσωπαραταξιακές εκλογές, αφήνοντας μάλιστα και “αιχμές” για την εκλογική διαδικασία, μέσω της οποίας όπως λέει, πέρασαν και θετικά και αρνητικά μηνύματα.

Όπως αναφέρει “θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς προσωπικά, έναν προς έναν, όσους με τίμησαν με την αγάπη τους,  την εμπιστοσύνη τους και πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου.

Αποδείχτηκε ότι δεν ήταν απλά μια ψήφος ή ένας σταυρός προτίμησης, προς το πρόσωπό μου. Η προσέλευση του κόσμου την μετάτρεψε σε ψήφο για τον τόπο μας. Και από αυτόν τον κόσμο, θέλω να ζητήσω μια συγνώμη, για την ταλαιπωρία που υπόμεινε μέχρι να φτάσει στην κάλπη. Επίσης ζητώ συγνώμη αλλά και ευχαριστώ, όλους αυτούς που ήρθαν να στηρίξουν την διαδικασία αλλά δεν τα κατάφεραν να ψηφίσουν  λόγω του συνωστισμού και της αναμονής.
Έκανα έναν καθαρό αγώνα, όπως είχα υποσχεθεί. Μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία πέρασαν θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα προς την κοινωνία μας.
Συγχαίρω  τον Φίλιππο Λιάκο για την εκλογή του και του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια.
Αλέκος Ορδίτης
Δημοτικός Σύμβουλος «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών”.