Τοπικά

Η πρώτη μήνυση από τους γονείς των τριών για συκοφαντική δυσφήμιση

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστήριας υπόθεσης στην Πάτρα και να διαπιστώσουν πώς και γιατί πέθαναν τα τρία αγγελούδια της οικογένειας μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια, οι αντιδράσεις διαδέχονται η μία την άλλη και πυροδοτούν νέες συζητήσεις.

Οι γονείς που περιμένουν απαντήσεις έδωσαν εντολή για να κατατεθεί η πρώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα λέει η αδερφή της μητέρας, που ήταν μπροστά στον θάνατο της αδικοχαμένης Ίριδας.

Πιο αναλυτικά η πρώτη μήνυση από τους γονείς σε βάρος Πατρινού για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων είναι γεγονός. Χθες το βράδυ (23-02-2022) έδωσαν εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Γιάννη Κόττα να κάνει μήνυση στον υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαϊας Χρήστο Ρουγκάλα. Αιτία οι δηλώσεις που έκανε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση θρίλερ.

Ο κ. Ρουγκάλας υποστήριξε ανοικτά ότι υπεύθυνη για τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα. “Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπέυθυνη είναι η μητέρα των παιδιών”, είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Ρουγκάλας υποστήριξε επίσης πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση. Ωστόσο, όπως ειπε, ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα”.