Τοπικά

Αιματοβαμμένη Εθνική οδός Πατρών-Πύργου – Ανακοίνωση Νέων Ενεργών Πολιτών Ανδρέα Ζαγαρέλου, Λάμπρου Λιάκου και Γεωργίου Πολυζώη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα ψέματα τελείωσαν.Το ποτήρι ξεχείλισε. Η οργή γιγαντώθηκε. Ο πόνος και η θλίψη κυριαρχούν.

Όχι άλλες ζωές συνανθρώπων μας θυσία στον Μολώχ της ασφάλτου. Ως πότε θα περιμένουμε να υλοποιηθούν όλες αυτές οι βαρύγδουπες υποσχέσεις της πολιτείας αναφορικά με την Πατρών-Πύργου;; Μια εθνική οδός όνειδος για την περιοχή μας,την Αχαΐα,την Ηλεία,για την Ελλάδα της Ευρώπης του 2022.

Πλέον κουραστηκαμε από τα παχιά λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Οι ευθύνες πολλές και για πολλούς. Δημοτικές αρχές, Περιφέρεια, Αστυνομία. Άπαντες επιδεικνύουν φονική αδιαφορία. Πριν λίγες μέρες θρηνήσαμε την 17χρονη συμπολίτισσα μας Ελένη Βεσκούκη επειδή τα φανάρια στην είσοδο της Κάτω Αχαΐας δεν λειτουργούσαν.

Τα προεκλογικά λόγια, οι υποσχέσεις και τα άπειρα “ΘΑ” φεύγουν εύκολα από το στόμα. Όταν όμως καλούνται να γίνουν πράξεις, προσκρούουν σε φθηνές δικαιολογίες,σε αλληλοεπίρρηψη ευθυνών,σε αναλγησία,σε αναρμοδιότητα φορέων,σε ψέματα.
Από τον Άννα στον Καϊάφα σαν να λέμε.

Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε θρηνήσει συγγενείς, φίλους, γνωστούς αλλά και άγνωστους συνανθρώπους μας. Κάθε ζωή έχει αξία και η απώλεια της είναι αναντικατάστατη. Δεν χρωματίζουμε πολιτικά αυτήν την ανακοίνωση. Εδώ δεν χωράνε πολιτικές πεποιθήσεις και πιστεύω, δεν χωράνε εθνότητες και θρησκείες. Οι άνθρωποι είμαστε όλοι ίσοι.

Καλό είναι οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας, είτε τοπικής, είτε εθνικής, ομού μετά των δελφίνων τους, να σκύψουν ουσιαστικά πάνω από το μείζον αυτό θέμα, πάνω από τους πολίτες και να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους, τις ανάγκες της πολιτείας που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν. Να ξέρουν οι κύριοι αυτοί ότι η κοροϊδία τελείωσε, το ίδιο και η ανοχή του κόσμου. Τα προεκλογικά “φιλικά” χτυπήματα στην πλάτη, οι κρύες υποχρεωτικές χειραψίες και τα ζωγραφισμένα χαμόγελα, τελείωσαν.

Ως πότε θα χάνεται κόσμος σε αυτήν την καρμανιόλα; Βλάβες πάντα θα συμβαίνουν, καιρικά φαινόμενα πάντα θα υπάρχουν. Αυτά δεν σας δίνουν άλλοθι κύριοι αιρετοί για τον ωχαδερφισμό σας, τις παραλείψεις σας, για την εγκληματική αδιαφορία σας.
Ανοχή καμία πλέον.