Τοπικά

Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη για την αύξηση των νοσηλειών στα νοσοκομεία της Πάτρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ενώ για τη διαχείριση της κατάστασης σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με πρωτοβουλία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

«Η διασπορά που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στην κοινότητα μεταφράζεται πλέον και σε νοσηλείες. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα η αύξηση του αριθμού των ασθενών που χρειάζεται να νοσηλευτούν. Πρόκειται για ασθενείς απ’ όλες τις ηλιακές ομάδες στην συντριπτική τους πλειονότητα ανεμβολίαστοι», δήλωσε ο κ. Καρβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  μόνο στην εφημερία του ΠΓΝΠ την Παρασκευή και το Σάββατο έγιναν 41 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, ενώ αυξημένη ήταν η προσέλευση ύποπτων κρουσμάτων με έντονα συμπτώματα στη χθεσινή εφημερία του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας».

Συνολικά στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 86 ασθενείς στις τέσσερις κλινικές Covid19, δύο περιστατικά στην Παιδιατρική και 13 στις ΜΕΘ, ενώ στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται 52 ασθενείς στις κλινικές και έξι στις ΜΕΘ.