Αθλητισμός

ΟΛΥΜΠΙΑ CLUB – Σκληρή Δουλειά και διακρίσεις για το Αχαϊκό σωματείο (video)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνεχίζεται “αθόρυβα” η σκληρή δουλειά στο Αχαϊκό Αθλητικό Σωματείο “ΟΛΥΜΠΙΑ CLUB”

Άλλωστε ο προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος (107 επίσημους αγώνες , 4 χρυσα και 1 ασημένιο πρωταθληματα Ελλάδος, 4η θεση παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2001, 3 επαγγελματικές αναμετρήσεις με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, 1η Θέση στο κυπελλο Ελλάδος , 6 χρυσά μετάλλια Πάλης στη Δυτική Ελλάδα , 6η θέση Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις Σέρρες, με προπονητική καριέρα 30 χρόνων) και η Άννα Μαρία Σύψα (Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσαλονίκης με ειδικότητα άρση βαρών, 6 χρυσά μετάλλια στα Πρωταθλήματα Ελλάδος, 4η Θέση στο Ευρωπαϊκό της Γαλλίας , χάλκινο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης , 1 Ασημένιο στο πανελλήνιο γυναικών “πάλης στην Αμμο” , στην Κατερίνη), που ηγούνται του σωματείου έχουν και οι ίδιοι δουλέψει σκληρά και έχουν στην πλάτη τους αρκετές διακρίσεις και συμμετοχές σε διεθνής διοργανώσεις.

Να μην παραλείψουμε τη βοήθεια του προπονητή Γιώργου Ράλλη, του Σπήλιου Δαφαράνου ,του Λάζου Κωνσταντίνου ο οποίος είχε πάρει πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο στο Μαρόκο, και τους γονείς Παπαθανασόπουλο Φώτη , Μενέλαο Κάραλη ,Γιανγκο Κωνσταντίνο, Νάνο Οδυσσέα και φυσικά όλους τους γονείς που δίνουν για τα παιδιά τους τον καλύτερο τους εαυτό.

Χαρακτηριστικά ο ΔυτικοΑχαιός Φώτης Ράθωσης μετράει 26 νίκες σε 28 αγώνες και συμμετοχή στο No limits με νίκη νοκ άουτ στο πρώτο γύρο . Οι επίσης ΔυτικοΑχαΐοι Χρήστος Αμαξάς και Σέρτζιο Σελμανάι μετρούν 9 Νίκες σε 10 αγώνες στην κατηγορία τους.

Ο Σύλλογος απαριθμεί 120 αθλητές από ηλικίες 4 ετών.

Ενδεικτικά κάποιες επιπλέον από τις επιτυχίες του συλλόγου στην Πάλη είναι :

  • Αντωνοπούλου Παναγιώτα με 7 πρωταθλήματα Ελλάδος, 3η στην Ευρώπη στην διοργάνωση της Σερβίας
  • Ιάσωνας Παπαθανασόπουλος , Ασημένιο στην διοργάνωση των Σερρών
  • Ορέστης Παπαθανασόπουλος, Πανελλήνια Μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες
  • Καραλής Γιώργος, Μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες
  • Γιάγκος Ηλίας, Ασημένιο Μετάλλιο Στους Πανπαίδες
  • Παναγιωτόπουλος Κωσταντίνος, Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο της Λάρισας
  • Παναγιωτόπουλος Νικόλαος χάλκινο μετάλλιο στους Παμπαίδες στο Πανελλήνιο της Λάρισας.
  • Μπάρλα Μαρία, Χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο της  Τρίπολης
  • Άγγελος Χαμουζάς Χάλκινο Μετάλλιο “Πάλη στην Άμμο” στην διοργάνωση της Κατερίνης και 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών 2019.
  • Αλέξανδρος και Θωμάς Νάνος με Μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες

Ο Ζαφείρης Ρέλλος μας ανέφερε χαρακτηριστικά :

Ελπίζουμε με σκληρή δουλειά τη στήριξη των Γονέων και το χαμηλό προφίλ να έρθουν και άλλες διακρίσεις για τους αθλητές του Συλλόγου μας. Η Πάλη είναι ειδικό Παιδαγωγικό μέσο για τη βελτίωση της προσωπικότητας του ανθρώπου. Η αξία του αθλητή κρεμιέται στο λαιμό και μετά στον τοίχο

Δείτε το βίντεο