Τοπικά

Νέα πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ η Ροδία Καραμπελιά – Η πρώτη αποχώρηση από την παράταξη Νικολάου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Η Ροδία Καραμπελιά, πρόεδρος του Συλλόγου “Πάλεια” αναλαμβάνει τα “ηνία” της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, κατόπιν πρότασης του Δημάρχου, Σπύρου Μυλωνά.

Η ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης από την κα Καραμπελιά σηματοδοτεί εκτός των άλλων εξελίξεις και στην παράταξη Νικολάου, καθώς πρόκειται για την πρώτη επίσημη αποχώρηση στελέχους της “Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών”. Η κα Καραμπελιά στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας από την οποία φαίνεται πως πήρε “διαζύγιο”.

Η ίδια μετά την εκλογή της δήλωσε πως “μετά την ολοκλήρωση του Δημοτικού συμβουλίου έχω την χαρά να βρίσκομαι σε μία νέα θέση. Σε αυτή της προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Μία θέση την οποία έχουν υπηρετήσει δυο καλοί μου φίλοι τόσο η Πατρούλα Κοκκίνη, όσο και ο Τάσος Βερρόπουλος, θέτοντας ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά που  με πρότεινε για το αξίωμα αυτό. Είναι τιμή για μένα αυτή η θεσμική θέση και ελπίζω να φανώ αντάξια. Ευχαριστώ όλους όσους παρευρέθησαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά και με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας την πρόταση του Δημάρχου. Η κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου μας, (ΚΕΔΔΥ) συγκροτήθηκε ως συγχώνευση των κοινωφελών επιχειρήσεων των τ. Δήμων Λαρισού, Ωλενίας και Μόβρης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Η σύσταση της ΚΕΔΔΥ έγινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 20 Μαΐου 2011. Από  τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση και την στήριξη των πολιτών. Κλείνοντας ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα με πρώτη την οικογένεια μου. Όσοι με ξέρετε γνωρίζεται ότι η κοινωνική προσφορά με εκφράζει και είναι τρόπος ζωής για μένα. Μένοντας λοιπόν πάντα σταθερή στις αρχές μου ήταν αδύνατον να μη δεχθώ την θέση αυτή που μου πρότεινε ο Δήμαρχος και με τίμησε με αυτή του την επιλογή. Άλλωστε πάντα έλεγα και λέω,  ότι από όποια θέση μπορώ να προσφέρω στο συνάνθρωπο , θα το κάνω….”.