Τοπικά

Επτά χρόνια το “westcity.gr” δίπλα στην τοπική κοινωνία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πριν από επτά χρόνια μια ομάδα νέων ανθρώπων από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο ενημερωτικό portal με σκοπό την άμεση ενημέρωση για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά κι άλλα θέματα και σαφή προσανατολισμό την έγκυρη και υπεύθυνη καταγραφή της επικαιρότητας.

Από τότε η ομάδα “μεγάλωσε” και “ωρίμασε” οδηγώντας το westcity.gr στην κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού, το οποίο και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη.

Στην επταετή διαδρομή του, οι δυσκολίες ήταν πολλές, όμως το  πείσμα όλων των συνεργατών ήταν αυτό που ενδυνάμωσε το έργο που επιτελεί το westcity.gr στον τομέα της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Τίποτε όμως δεν θα ήταν εφικτό αν όλη αυτή η προσπάθεια δεν αναγνωριζόταν καθημερινά από τον κόσμο, αλλά και τους τοπικούς επιχειρηματίες που αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους επιλέγοντας το westcity.gr για την προβολή τους.

Μεγαλώνει συνεχώς η παρέα στα social media!

Το westcity.gr εκτός από τους καθημερινούς τους αναγνώστες έχει ισχυρή παρουσία και στα social media της Δυτικής Αχαΐας με περισσότερα από 20.000 πραγματικά μέλη και followers.

Η ομάδα του westcity.gr “ταξιδεύει” το κοινό στην τοπική, εθνική και διεθνή ειδησεογραφία, παρουσιάζοντας τις ειδήσεις στην πραγματική τους διάσταση, γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια ειλικρινή σχέση με τους αναγνώστες του, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, επιλέγοντάς το καθημερινά για την σφαιρική τους ενημέρωση.

Επτά χρόνια είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά με τον ίδιο σεβασμό στο αναγνωστικό κοινό.