Lifestyle

Παντρεύτηκαν και βάπτισαν τον γιο τους ο Άγγελος Λιάκος και η Κωνσταντίνα Λεχουρίτη

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Λεχουρίτη παντρεύτηκε το Σάββατο ο Άγγελος Λιάκος, γιος του δημοτικού συμβούλου Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππου Λιάκου.

Οι δύο νέοι ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ βάπτισαν και τον γιο τους, τον μικρό Φίλιππο.
O Φίλιππας Λιάκος, λίγο πριν τον γάμο του γιου του έγραψε “Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την οικογενειακή μας χαρά, καθώς αύριο Σάββατο ο βενιαμίν της οικογένειας και μοναχογιός μας, Άγγελος παντρεύεται την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα. Τα παιδιά μας θα επισφραγίσουν την αγάπη τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ ήδη έχουμε την ευτυχία να κρατάμε στην αγκαλιά μας και τον μικρό μας εγγονό που μας χάρισαν πριν από μερικούς μήνες. Εύχομαι στον Άγγελο και την Κωνσταντίνα να ζήσουν, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να πορευτούν στη ζωή τους με τη χάρη του Θεού και με πολλή αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση και αφοσίωση. Είναι πραγματικά μεγάλη ευλογία για όλους τους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να ανοίγουν τα φτερά τους, να αποκαθίστανται επαγγελματικά και κοινωνικά και να δημιουργούν τη δική τους οικογένεια. Δυστυχώς, η πανδημία δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή όπως θα θέλαμε, όμως προέχει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας.
Παιδιά μου, Άγγελε και Κωνσταντίνα, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είστε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί. Σε κάθε σας βήμα της κοινής σας ζωής θα σας συνοδεύουν οι ευχές μας!”.