Τοπικά

O Σωτήρης Κρούσσας νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Δυμαίων

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ένα στέλεχος του ιδιωτικού τομέα με πολυετή εμπειρία στη διοίκηση και στα οικονομικά φαίνεται να επιλέγεται για την θέση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑ Δυμαίων.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Κρούσσα από την Κάτω Αχαΐα, ο οποίος ήταν ένας εκ των δύο υποψηφίων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ ο άλλος υποψήφιος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πληρούσε πλήρως όλα τα κριτήρια και τα προσόντα. Η πρόσληψη του κ. Κρούσσα στη νέα του θέση, αναμένεται να επικυρωθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 12 το μεσημέρι.

Ο κ. Κρούσσας έχει πολλή δουλειά μπροστά του, καθώς εξαρχής προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η εξυγίανση της ΔΕΥΑ Δυμαίων, η οποία έχει τεράστιες συσσωρευμένες οφειλές.

Να σημειωθεί πως σύντομα, όπως έχει αποφασίσει ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς, θα αναλάβει τα καθήκοντά του και ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, Παναγιώτης Κουνάβης, ο οποίος όπως έχει γράψει η «Γ» θα αντικαταστήσει τον Θανάση Πουλίδα.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν κι άλλα θέματα, όπως η ανάθεση εργασιών επισκευής και συντήρησης των δικτύων ύδρευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, η προμήθεια υδρομετρητών, αναλώσιμων υλικών, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καθώς και η ανάθεση μίσθωσης γεώτρησης για τις κοινότητες Βελιτσών, Ματαράγκα και Μετοχίου.