Αθλητισμός

Κάτω Αχαΐα – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με πλήθος συμμετοχών (10 ομάδες ανδρες και 8 ομάδες γυναικών) , ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley που έλαβε χώρα στο Sao Beach Bar στην παραλία Κάτω Αχαΐας.

Στο αγωνιστικό σκέλος στον τελικό των Γυναικών επικράτησαν οι, Γκέκα / Κουκίου εναντι των Κολλιοπούλου / Μαστρογεωργίου. Στους ανδρες , επικράτησαν οι Λυκούδης / Ρέλλος , με 2-1 σετ , έναντι των Ζερδεβά / Τζουραμάνη.  Όλο το ΣΚ , οι ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Τα παιχνίδια σφήριξαν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Βασιλής Παπαδημητρόπουλος.

Στο πλαίο του τουρνουά βραβεύτηκαν η διεθνής βολευμπολίστρια Μαριότα Αγγελοπούλου και οι,  Ελένη Γεγάτου και Ράνια Πανουτσοπούλου, για την πλούσια προσφορά τους στο άθλημα.

Το τουρνουά θεσμός που γίνεται για 13η χρονιά , διοργάνωσαν oι Ζαφείρης Ρέλλος & Παναγιώτης Αγγελόπουλος , υπό την αιγίδα του ΟΤΑΔ και την φιλοξενεία του SAO Beach Bar. Σημαντική όπως πάντα είναι η βοήθεια των εθελοντών για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, με τον κόσμο να αγκαλιάζει όπως όλα τα χρόνια το τουρνουα θεσμό, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν και φέτος το westcity.gr