Lifestyle

Ποια δημοφιλής ταλαντούχα κωμικός και αγαπητή ηθοποιός βρέθηκε στην Κάτω Αχαΐα;

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φυσικά και δεν είναι άλλη,  από την Σοφία Μουτίδου η οποία τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη πόλη μας. 

Όχι για επαγγελματικούς λόγους (αν και κατά  δήλωσή της, δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο) αλλά για να περάσει κάποιες ημέρες ξεκούρασης ενδιάμεσα από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, που κάνει σε διάφορες πόλεις της χώρας μας. Φιλοξενήθηκε στο πατρικό σπίτι του συντοπίτη μας ηθοποιού και στενού της φίλου Θανάση Τούμπουλη. Την συναντήσαμε σε καφετέρια της πόλης μας, ενθουσιασμένη (από το τοπίο που βλέπω να απλώνεται μπροστά μου) να πίνει καφέ μαζί του αλλά κ με κάποιους ακόμα φίλους τους .

Στην συζήτηση που είχαμε καταρχάς μας είπε ότι ζει την  πιο σημαντική και ευτυχισμένη επαγγελματική της περιόδο. Σε οποία πόλη εμφανίζεται με την stand-up comedy παράστασή της, εκτός του ότι σε λίγες μόνο ώρες  γίνεται sold out, η ανταπόκριση αλλά ιδιαίτερα η αγάπη που εισπράτει από το κοινό είναι τουλάχιστον συγκλονιστική.

Όσο αφορά την διαμονή της στην Κάτω Αχαια, μας ανέφερε με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, πως «βρήκε μια πόλη και μια περιοχή με απίστευτη ομορφιά» και ότι «είναι από τις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδος που μου αρέσει τόσο πολύ». Μάλιστα μας είπε ότι περπάτησε σε μια από τις πιο καθαρές πόλεις (εκτός από ένα  «συγκεκριμένο» μέρος της) αλλά και με όσους κατοίκους συναντήθηκε ένιωσε αυθεντικότητα καλωσόρισμα και αγάπη στην συμπεριφορά τους.

Εκτός από το εμπορικό κέντρο της Αχαγιάς,  «για το οποίο δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από άλλες προβεβλημένες πόλεις της χώρας μας»,  οι παραλίες της περιοχής αλλά ιδιαίτερα το μοναδικής ομορφιάς δάσος της Στροφυλιάς την συγκλόνισε. «Δεν έχω βρεθεί στην Ελλάδα σε άλλο τόσο ιδιαίτερο και πανέμορφο δάσος».

Μοιραστήκαμε μαζί της άλλα και με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους,  τρεις ώρες περίπου  γεμάτες συζήτηση, γέλια, ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για κοινωνικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Πριν αποχαιρετιστούμε μας είπε ότι «η περιοχή της Αχαγιάς πια, θα αποτελεί έναν σταθερό προορισμό της. Κάθε φορά που θα έχει χρόνο θα την επισκέπτεται σε σταθερή βάση».

Εγώ κλείνοντας θέλω να καταθέσω ότι γνώρισα  έναν από τους πιο «καθαρούς», έξυπνους, ειλικρινείς αλλά και γεμάτους χιούμορ ανθρώπους. Πραγματικά η συμπεριφορά η απλότητα και ο λόγος της,  κάνουν τον χρόνο που μοιράζεται κάποιος μαζί της,  ξεχωριστό χαρούμενο και ιδιαίτερο.

Την ευχαριστώ όχι μόνο  για τον χρόνο που μοιραστήκαμε αλλά ιδιαίτερα για τα τόσο κολακευτικά λόγια με τα οποία μιλούσε για την περιοχή της πόλης μας.

Ευχαριστώ και τον Θανάση Τούμπουλη για τις κατά των δυνατοτήτων του προσπάθειες προβολής του τόπου μας.