Εκδηλώσεις-Τελετές Τα Νέα της Αγοράς

“Όνειρον Θερινόν” – Ο ολοκαίνουριος καλοκαιρινός χώρος εκδηλώσεων στη Δυτική Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Το “Όνειρο” έγινε και… “Θερινόν”. Ένας ολοκαίνουριος καλοκαιρινός χώρος εκδηλώσεων στη Δυτική Αχαΐα που είναι έτοιμος να φιλοξενήσει όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.

Η εμπειρία της Οικογένειας Σταθόπουλου της αίθουσας εκδηλώσεων “Όνειρο” που λειτουργεί από το 1982, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εστίασης αποτελεί εγγύηση και για την άψογη εξυπηρέτησή σας και στο νέο ανοικτό, καλοκαιρινό χώρο.

Σ’ ένα όμορφο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ανάμεσα στο πράσινο, το “Όνειρο Θερινόν” αποτελεί την ιδανική επιλογή για την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σας ή για τη βάπτιση του παιδιού σας.

Η δεξίωση στο “Όνειρο Θερινόν” θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία καθώς οι υπεύθυνοι είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, να σας δώσουν πρωτότυπες ιδέες για happenings και να σας συμβουλέψουν για τον κατάλληλο στολισμό, ώστε να δημιουργήσετε μία όμορφη ατμόσφαιρα, όπως την έχετε φανταστεί,   κάνοντας την ημέρα αυτή μοναδική και αξέχαστη.

Οι μοναδικές γευστικές απολαύσεις από την σπιτική κουζίνα, η άψογη εξυπηρέτηση σ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και το φιλόξενο περιβάλλον θα σας απαλλάξουν από κάθε άγχος.