Αθλητισμός

Υποδομές Αστεριών Αχαΐας: Έπεσε η αυλαία, δηλώσεις Θάνου Τσάμη

 
 
 
 
Μια δύσκολη και παράξενη σεζόν για τα Αστέρια Αχαΐας και τα μέλη τους ολοκληρώθηκε.

Και λέμε δύσκολη και παράξενη, ελέω πανδημίας, η οποία ταλαιπώρησε και τον αθλητισμό, αλλά και τους μικρούς αθλητές του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει

Με τη φωτογραφία της τελετής λήξης του 2019 των ακαδημιών μας τότε που όλα έδειχναν φυσιολογικά,  σας αποχαιρετούμε την ιδιαίτερη αυτή χρονιά. Μια χρονιά που ξεκίνησε να εναρμονιστεί στις νέες συνθήκες και στα πρωτόκολλα που ορίζουν οι νέες καταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και δυστηχώς δεν άργησε να μας απογοητεύσει παροπλίζοντας την ίδια μας την ζωή απο τον Νοέμβριου του 2020.

Ο σύλλογος μας με πλήρη υπεθυνότητα απέναντι στους αθλητές και γονείς αυτών πρώτος απο όλους στις 5 Νοεμβρίου το 2020 ανακοίνωσε την αναστολή των τμημάτων προστατεύοντας και προλαβαίνοντας δυσάρεστες καταστάσεις. Μέσα σε όλη την δύσκολη κατάσταση που επικρατούσε στη Χώρα,  ο συλλογός μας δούλεψε όλο το διάστημα της αναστολής να εναρμονιστεί στις νέες διατάξεις της ΓΓΑ και να φέρει πλέον αθλητική αναγνώριση όπως ορίζει η νομοθεσία.

Τον Μαϊο του 2021 έγινε επανεκκίνηση των Ακαδημιών σε Μπάσκετ, Βόλευ και Στίβο για 1,5 μήνα μέχρι το τέλος Ιουνίου που κορυφώθηκαν πάντα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατα του Covid-19.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους γονείς αυτών που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του συλλόγου και έτσι τερματίσαμε την χρονιά απολύτως υγιείς καταγράφοντας ΜΗΔΕΝ κρούσματα.

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες και ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν 2021-2022 όπου ο συλλογός μας γίνεται 10 χρονών και ελπίζουμε επιστροφή στην κανονική μας ζωή για να γνωρίσουν απο κοντά οι μικροί μας φίλοι τα αθλήματα του Μπάσκετ, Βόλεϋ, Πίνγκ Πόνγκ και Στίβου.

Θάνος Τσάμης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας):”Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τα μέλη μας” 

Εύχομαι σε όλα τα μέλη μας Καλό Καλοκαίρι να διασκεδάσουν, να προσπαθήσουν να περάσουν περισσότερο χρόνο εκτός απο οθόνες και ιντερνετ, ηταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για τα μέλη μας που παρόλο που η καραντίνα μας ”έβαλε” σε ένα σπίτι μεσα και μπροστά σε μια οθόνη η κούραση που υπάρχει απο αυτή την ρουτίνα ήταν μεγάλη.

Σας εύχομαι έναν Ιούλιο στις θάλασσες να είστε ανέμελοι και πραγματικά μιλήστε με τους φίλους σας τις φίλες σας, παίξτε, διασκεδάστε!