Αθλητισμός

Έπεσε η αυλαία στις ακαδημίες της Δύμης

 
 
 
 
Οι υποδομές της Δύμης έκαναν σήμερα την τελευταία προπόνηση τους και ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η διοίκηση αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής μας για την πρωτόγνωρη με υγειονομικές δυσκολίες και πλήθος περιορισμών ακαδημαϊκή χρονιά του 2020-2021.
Σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση για την περίοδο 2020-2021.

Οι μικροί μας αθλητές και οι μικρές μας αθλήτριες χωρισμένοι σε τμήματα των 10 ατόμων, όπως ακριβώς απαιτούσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μετά την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, αθλήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν, κεράστηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τους προπονητές τους.

Η συνάντησή τους ανανεώνεται Θεού θέλοντος για τον Σεπτέμβριο του 2021, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της νέας αθλητικής και σχολικής χρονιάς !

Ο ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07 ευχαριστεί και δημόσια τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την παραχώρηση των αθλητικών γυμναστικών χώρων της περιοχής μας.

Κύριος αποδέκτης αυτής της προσφοράς – όταν βλέπουμε μακρύτερα – είναι οι πολίτες του Δήμου μας, τα παιδιά πρωτίστως και ο αθλητισμός εν γένει της περιοχής μας.

Ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι !