Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Force K9 Dog Trainer – Σχολή εκπαίδευσης σκύλων / Pet Taxi

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η αγάπη και ο σεβασμός για τα ζώα, αλλά και η σημαντική  προσφορά στην διάσωση και την περίθαλψη των αδέσποτων είναι συνώνυμα εδώ και χρόνια της ομάδας Force K9 Dog Trainer.

Η ομάδα Force K9 Dog Trainer προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων εστιάζοντας πρωτίστως στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ζώου με σκοπό την αρμονική τους συνύπαρξη. Συγκεκριμένα, στο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σκύλων που είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό της υγιούς ανάπτυξής τους, τα ζώα μαθαίνουν τους κανόνες βασικής υπακοής, αλλά και εξειδικευμένες εντολές, αναδεικνύοντας παράλληλα, τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους. Με την εκπαίδευση ο σκύλος διορθώνει ενδεχόμενα προβλήματα συμπεριφοράς, προσαρμόζεται στις καθημερινές ανάγκες και στο πρόγραμμα της οικογένειας, ενώ δίνεται η δυνατότητα στο ζώο να σας καταλαβαίνει. Έτσι αναπτύσσεται μία αρμονική σχέση με πολλαπλά οφέλη.

Επίσης, η Force K9 Dog Trainer στις πρότυπες εγκαταστάσεις της παρέχει υπηρεσίες φύλαξης των τετράποδων φίλων σας, ενώ αναλαμβάνει την εκπαίδευση και σκύλων για εταιρείες security.

Παράλληλα, διαθέτει pet taxi. Με ειδικό όχημα και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά του ζώου σας στον κτηνίατρο ή σε χώρους περιποίησης, εκπαίδευσης, αεροδρόμια καλύπτοντας φυσικά και καθημερινές ανάγκες μετακίνησης.

Η δραστηριότητα όμως της Force K9 Dog Trainer επεκτάθηκε και στην λειτουργία ενός ολοκληρωμένου pet shop, στο οποίο μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ, τροφές και όλα όσα χρειάζεστε για τους τετράποδους φίλους σας.

  • Διεύθυνση : Αγίου Ιωάννου 82 , Κάτω Αχαΐα
  • Τηλέφωνο :  6985814162