Τοπικά

Στη Γειτονιά των Αγγέλων η Αγγελική Βερροπούλου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συγκίνηση στη Δυτική Αχαΐα προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Αγγελικής Βερροπούλου σε ηλικία 51 ετών.

Η εκλιπούσα άφησε το δικό της αποτύπωμα στον τόπο της, έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερο κοινωνικό έργο. Με καταγωγή από το Χαϊκάλι η Αγγελική Βερροπούλου μητέρα ενός παιδιού που σπουδάζει, ήταν παντρεμένη με τον Παναγιώτη Βερρόπουλο και διέμεναν στο Αχαϊκό.

Είχε διατελέσει πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Λουσικών και ιδρυτικό μέλος και ταμίας του συλλόγου τοπιού και περιβάλλοντος, με έδρα τη δημοτική κοινότητα Ωλενίας. Με προσωπική της πρωτοβουλία διοργάνωνε πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές ανά την Ελλάδα για τους συντοπίτες της και  ήταν γραμματέας στο συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Αχαϊκού.

Επίσης μαζί με τους συγχωριανούς της πρωτοστάτησε στην ίδρυση εκπολιτιστικού συλλόγου στο Αχαϊκό, ενώ ήταν αντιπρόεδρος στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Επιπλέον ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2014 με την παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων» με επικεφαλής το Διονύση Γκοτσούλια, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη “Όραμα Δυτικής Αχαΐας” του Δημάρχου, Σπύρου Μυλωνά.