Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Πασχαλινές προτάσεις από το “Passion for ART”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τo “Passion for ART” με υπεύθυνη την Χαρά Γκοτσούλια συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας δείχνει ότι το όνομα του δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Είναι ένας χώρος στον οποίο οι τέχνες και οι νέες ιδέες δεν σταματούν να εξελίσσονται. Ετσι και αυτό το Πάσχα δημιούργησε με αγάπη και μεράκι πρωτότυπα Πασχαλινά δώρα. Μπορείς να βρεις απλές Πασχαλινές λαμπάδες η να στήσεις ένα ολόκληρο δικό σου προσωποποιημένο σετ το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει από την Πασχαλινή λαμπάδα, σακίδιο πλάτης, σοκολατένιο Πασχαλινό αυγό από ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Πάτρας, το αγαπημένο μας Davinci, στολισμένο στο ίδιο ύφος με την λαμπάδα, κούπα με ευχή και γραφικό στο ίδιο στυλ, καδράκι, βαλιτσάκι, μεταλλικό καλαθάκι…μέχρι γλειφιτζούρια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!!

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις αυτό το Πάσχα και να χαρίσεις πολλά χαμόγελα ευτυχίας είτε στο βαφτιστήρι σου, τους γονείς σου, το άλλο σου μισό…η εσένα!!! δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τις σελίδες στο Facebook και το Instagram , ώστε να επιλέξεις το δικό σου σχέδιο η ακόμα και να το παραγγείλεις!!!

Επίσης μπορείς να επισκεφθείς από κοντά το “Passion for ART” στην Κανακάρη 128 στην Πάτρα. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6978004052