Τοπικά

Θλίψη στην αθλητική οικογένεια για την απώλεια του Χάρη Παρίση

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Θλίψη προκάλεσε στην αθλητική οικογένεια της Πάτρας  η είδηση του θανάτου του Χάρη Παρίση το απογευμα της Καθαράς Δευτέρας (15/3).

Ο  υπάλληλος των γραφείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου έδωσε “μάχη” τους τελευταίους μήνες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο εκλιπών χτυπήθηκε από παγκρεατίτιδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά “έσβησε”, όντας ολες αυτές τις μέρες διασωληνωμένος και σε κρισιμη κατάσταση.

Ο Χάρης Παρίσης ήταν άνθρωπος με σημαντική προσφορά στο χώρο του στίβου και του μπάσκετ όπου είχε υπηρετήσει την ομάδα του Απόλλωνα για αρκετά χρόνια. Εφυγε μερικούς μήνες μετά τον χάμό του πατερα του Γεράσιμου, κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πατρών.

 

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο αγαπημένος μας συνεργάτης για περισσότερα από 35 χρόνια στην ΕΑΣ, Χάρης Παρίσης, έφυγε σήμερα, 15 Μαρτίου 2021, από τη ζωή, απροσδόκητα, χτυπημένος από παγκρεατίτιδα, ύστερα από περίπου 1,5 μήνα σκληρού αγώνα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» της Πάτρας για να κρατηθεί στη ζωή.
Κάθε μέρα ζούσαμε την αγωνία της πορείας της υγείας του, παράλληλα με την οικογένειά του κι επικοινωνούσαμε όλο αυτό το διάστημα, με τον γιατρό μας, Διευθυντή της ΜΕΘ Τάκη Γεωργακόπουλο, μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ, ελπίζοντας πως θα ξεπερνούσε την ασθένειά του και θα γύριζε υγιής κοντά μας. Ο Χάρης έδωσε μάχη μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, πλημμυρίζοντας με θλίψη την οικογένεια του Στίβου.
Ο Χάρης αφήνει μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό στον Στίβο της περιοχής μας αφού ήταν ο πλέον καταρτισμένος και έμπειρος συνεργάτης μας.
Τον Χάρη Παρίση, που γνωρίζαμε από τα μαθητικά μας χρόνια, ήταν σίγουρο πως μια και μόνο επιλογή είχε κάποιος που τον συναντούσε μέσα κι έξω από τους αθλητικούς χώρους: « Να τον συμπαθήσει», γιατί όλους μάς αγκάλιαζε με χαμόγελο, πάντα πρόθυμος να λύσει προβλήματα και να εξυπηρετήσει τους πάντες, αθλητές του Στίβου και μη, σε ελάχιστο χρόνο με τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τις αναρίθμητες φιλίες που είχε δημιουργήσει όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και πανελλαδικά σε κάθε αθλητικό χώρο.
Ο Χάρης θα μας λείψει πολύ και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη!
Καλό σου ταξίδι, Χάρη!
Καλό Παράδεισο!
Το Δ.Σ. της ΕΑΣ βαθιά συντετριμμένο από την απρόσμενη απώλεια,
συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με το άγγελμα του θανάτου του αγαπημένου μας συνεργάτη κι αποφάσισε:
Να εκφράσει τα Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κική και στους οικείους του.
Να καταθέσει στεφάνι.
Να προσφέρει χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης στη μνήμη του και
Να παραστεί, εφ’ όσον καταστεί δυνατόν λόγω των μέτρων της Πανδημίας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δ.Σ του Συνδέσμου προπονητών στίβου Δυτ.Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού φίλου, συνεργάτη ,υπαλλήλου της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου Χάρη Παρίση , εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του στον αθλητισμό και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1.Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος .
2.Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία.
3.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
4.Αντί στεφάνου ,την κατάθεση χρηματικού ποσού σε ίδρυμα της Πόλης
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Παπανδρεόπουλος Κωνσταντίνος Μπούσιας

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας
Έφυγε από την ζωή ο Χάρης Παρίσης
Ένας άνθρωπος τού Αθλητισμού της Πάτρας
Ο εκλιπών ήταν γιός τού μεγάλου ποδοσφαιριστή τού Απόλλωνα Πατρών
Γεράσιμου Παρίση που απεβίωσε στίς 29
Ιουνίου 2020 σε ηλικία 93 ετών
Καλό ταξίδι φίλε Χάρη Καλό παράδεισο…
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου