Τοπικά

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας- Μπαράζ συλλήψεων στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για κλοπή.

Επίσης, συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε γραφείο ημεδαπής γυναίκας και αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής αξίας (500) ευρώ. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα κατά την είσοδο της στο γραφείο, ενώ  την απείλησε προκειμένου να μην ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε υπεραγορά τροφίμων  και αφαίρεσε  προϊόντα, συνολικής αξίας (43,82) ευρώ.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε υπεραγορά τροφίμων  και αφαίρεσε δυο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 35,64 ευρώ. Η δράστιδα έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος  και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς που μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού.