Τοπικά

Έκοψαν πίτα στο 3ο Δημ. Σχολείο Κ. Αχαΐας με μέτρα και αποστάσεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  και ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 3ου Δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας έναντι της πανδημίας προχώρησε στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο χώρο του σχολείου,σε μια διαφορετική φέτος λόγω των συνθηκών εκδήλωση, καθώς δεν υπήρξε συγχρωτισμός γονέων, δασκάλων και μαθητών.

Τα κομμάτια που μοιράστηκαν στους μικρούς μαθητές ήταν συσκευασμένα και κλειστά αεροστεγώς και δόθηκαν μέσα στις τάξεις από τους δασκάλους σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Στους τυχερούς μαθητές μοιράστηκαν δώρα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται “ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου εύχεται καλή χρονιά με υγεία σωματική και ψυχική σε όλους ,γονείς,δασκάλους και πρωτίστως στους μικρούς μαθητές. Ευχαριστούμε θερμά κι ολόψυχα τον Διευθυντή του σχολείου κύριο Ανδρέα Γαλανόπουλο που είναι πάντοτε δίπλα μας αρωγός σε όλες μας τις δράσεις και την προσπάθεια για την πρόοδο και το καλό του σχολείου μας ,τον υποδιευθυντή κύριο Λαδά καθώς και το σύνολο των διδασκόντων που μας στηρίζουν και μας βοηθούν!
Καλή χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές!”