Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Κατάστημα Φώτου – Ανοικτά καθημερινά έως τις 5μιση το απόγευμα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με τα νέα δεδομένα λόγω των μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση , το Κατάστημα Φώτου θα είναι καθημερινά ανοικτό (εκτός Κυριακές) από το πρωί έως τις 5μιση το απόγευμα , με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας !

Φυσικά παραμένουν οι ευέλικτοι τρόποι για να αποκτήσετε τα delicatessen προϊόντα μας με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 26930 23318 ή 6973 747207 , μπορείτε να επισκεφθείτε το e-food.gr και να δώσετε την παραγγελία σας άμεσα και χωρίς κόπο. Το κατάστημα Φώτου θα την φέρει άμεσα στην πόρτα σας !

Στο κατάστημα μεταξύ άλλων θα βρείτε , μεγάλη ποικιλία σε όλα τα μπαχαρικά για τους επαγγελματίες εστίασης, Καφέδες παραγωγής μας, Ξηρούς καρπούς & Αποξηραμένα φρούτα , Καραμέλες & Ζαχαρώδη, Ροφήματα, Μπαχαρικά & μίγματα, Βότανα – Ελαια – Υπερτροφές (Super Foods), Δημητριακά χύμα , Μέλι από ντόπιο παραγωγό όλα τα είδη, Βιολογικά προϊόντα, Όλα τα υλικά για την παραγωγή & διακόσμηση των γλυκών σας (Ζαχαρόπαστες – Χρώματα ζαχαρ/κής – Καραμελόχαρτα – Τρούφες σε όλα τα χρώματα κ.α.) , Κουφέτα & διακοσμητικά «χατζηγιαννάκης», Φέτα βαρελίσια & Βούτυρο «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ» , Χειροποίητος χαλβάς & Ταχίνι «ΑΡΓΟΥΔΈΛΗΣ» , Όσπρια Ελληνικά Χύμα & Αλευρα χύμα.