Τοπικά

Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2021: Διαγωνισμός καρναβαλικής κατασκευής για τα παιδιά του Δημοτικού

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών δράσεων του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού 2021, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με την Καρναβαλική Επιτροπή, διοργανώνουν:

Διαγωνισμό Καρναβαλικής Κατασκευής για παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πάρα πολύ απλός!

  • Δημιουργείστε την πιο όμορφη, ευφάνταστη, περίεργη, μοναδική, ιδιαίτερη καρναβαλική κατασκευή , με υλικά της αρεσκείας σας (όπως πυλό, πλαστικό, ξύλο, πέτρα, χαρτί, αλουμίνιο)
  • Συμπληρώνετε σε ένα χαρτάκι, ονοματεπώνυμο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το σχολείο που φοιτά το παιδί.
  • Μας την στέλνετε είτε ταχυδρομικά  στη διεύθυνση ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΣΩΣΟΥ ΤΑΥΡΟΜΕΝΕΟΣ 50, ΤΚ 25200, ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ, Υπόψιν  Καρναβαλικής Επιτροπής, είτε με φυσική σας παρουσία, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.
  • Θα υπάρξει απαντητικό μήνυμα καταχώρησης στο διαγωνισμό.
  • Ο διαγωνισμός αρχίζει την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 και ώρα 15:00. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό και καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.
  • Οι κατασκευές θα κριθούν από Πενταμελή επιτροπή, καρναβαλιστών της περιοχής μας που συμμετέχουν χρόνια στο θεσμό.
  • Οι 3 καλύτερεςκατασκευές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 11 Μάρτιου 2021 μέσα από τη σελίδα του Facebook «Αχαγιώτικο Καρναβάλι» και θα λάβουν και αναμνηστικά έπαθλα.
  • Επιπλέον όλες οι κατασκευές των παιδιών θα αναρτηθούν στο άλμπουμ φωτογραφιών «Οι καρναβαλικές κατασκευές των παιδιών», της σελίδας «Αχαγιώτικο Καρναβάλι» την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

“Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τις συμμετοχές σας ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκρισή στην παραπάνω πρωτοβουλία μας παραμένοντας στην  διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με το ζήτημα αυτό στα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναγράφονται στο παρόν έγγραφο και σας δηλώνουμε ότι για εμάς αποτελεί πάντα ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η επαφή και η συνεργασία μαζί σας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.