Τοπικά

Ξέσπασε “διαμάχη” μεταξύ Κουνάβη- Οικονομόπουλου για την ύδρευση στην Κ. Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ένα σχόλιο του δημοτικού συμβούλου Ηλία Οικονομόπουλου στο θέμα που ανάρτησε το westcity.gr για τη μελέτη που ετοιμάζει η ΔΕΥΑΔ για κοινωνικό τιμολόγιο προκάλεσε την άμεση απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάκη Κουνάβη.

Ο κ. Οικονομόπουλος σχoλίασε πως “καλές οι μελέτες, αλλά στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου πίνουμε νερό από σωλήνες αμιάντου, οι οποίες είναι καρκινογόνες”, για να λάβει την εξής απάντηση από τον κ. Κουνάβη “συνάδελφε, επειδή δεν σε θυμάμαι στο παρελθόν να διαμαρτύρεσαι ως όφειλες ως δημοτικός σύμβουλος για το συγκεκριμένο πρόβλημα αν και κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής, χαίρομαι για την πρόωρη ευαισθησία σου για το πρόβλημα. Θα περιμένω στοιχεία σου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να δώσουν τις ανάλογες εξηγήσεις οι νυν και οι πρώην”.

Ωστόσο, ο κ. Οικονομόπουλος υπενθύμισε στον κ. Κουνάβη ότι “η μνήμη σου σε απατά. Έχω διαμαρτυρηθεί στις 3 προηγούμενες δημοτικές Αρχές, όπου ήμουν δημοτικός σύμβουλος. Όσο για τα στοιχεία που λες θα τα παρουσιάσω για τέταρτη φορά”.

Ο κ. Κουνάβης αμφισβήτησε και πάλι τον κ. Οικονομόπουλο και τελικά οι δυο τους κατέληξαν πως τα ερωτήματα και το θέμα θα τεθούν στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.