Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων Τοπικά

Κι αυτές τις γιορτές στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας

Κέντρο της Κάτω Αχαΐας , λαχνοί που κερδίζουν τα δώρα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κι αυτές τις γιορτές στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας ενισχύοντας την οικονομία του τόπου μας!

Το λιανεμπόριο διέρχεται βαθιά κρίση εξαιτίας των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων, ενώ όπως αποδείχτηκε στην πράξη η μέθοδος του click away ήταν δύσκολα εφαρμόσιμη για την πλειοψηφία των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων.

Από την άλλη οι καταναλωτές βιώνοντας ένα πρωτόγνωρο κλίμα αβεβαιότητας και αγωνίας είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι στις αγορές τους, ενώ την ίδια ώρα τα παραδοσιακά ψώνια εν όψει των εορτών μειώθηκαν δραματικά, λόγω της απαγόρευσης των κοινωνικών συναθροίσεων και των ρεβεγιόν.

Η αγορά πασχίζει να μείνει όρθια παλεύοντας με τα προβλήματα που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, ενώ καθημερινά εκφράζονται φόβοι ότι πολλά καταστήματα, κυρίως, οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα δεν θα αντέξουν… και το λουκέτο θα είναι αναπόφευκτο.

Μπροστά λοιπόν σε μία τέτοια δυσοίωνη προοπτική οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν, γιατί κάθε επιχείρηση που κλείνει συνεπάγεται ανέργους και πλήγμα για την τοπική οικονομία. Οφείλουν λοιπόν να στηρίξουν την τοπική αγορά πραγματοποιώντας τις αγορές τους από τις τοπικές επιχειρήσεις, στηρίζοντας ουσιαστικά τον τόπο τους και του εκατοντάδες εργαζόμενους που ζουν στον Δήμο μας.

Ας κάνουμε λοιπόν την διαφορά και σε αυτές τις γιορτές, με αλληλεγγύη!