Τοπικά

Άνοιξε το μαγαζί του πουλώντας χριστουγεννιάτικα χωρίς όμως να τηρεί τις προϋποθέσεις

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας διότι λειτουργούσε κατάστημα και διέθετε προς λιανική πώληση εποχιακά – χριστουγεννιάτικα είδη, χωρίς να τηρεί τις προϋποθέσεις.

Παράλληλα, στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 15 ημέρες.

 

Εξ αλλου, συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι στις
7-12-2020 τα ξημερώματα, στη Ροδοδάφνη, διέρρηξε αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα.

Επίσης, συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σταθμευμένο μοτοποδήλατο.

Τέλος, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπάλληλο μίνι μάρκετ και προσποιούμενος υπάλληλο εταιρείας τηλεπικοινωνιών τις απέσπασε κωδικούς από κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.500 ευρώ.