Τοπικά

Σπίτι του θα επιστρέψει σύντομα ο 8χρονος από τον Πύργο που νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Η πρώτη μέρα χαράς και αισιοδοξίας για τον οκτάχρονο μικρό ασθενή που διέφυγε τον κίνδυνο  αν και νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για λόγους ασφαλείας.

Το οκτάχρονο αγόρι από την Ηλεία  που έδωσε  μάχη  για τη ζωή του και συγκίνησε το πανελλήνιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γιατρών υπάρχει βάσιμη  αισιοδοξία για την ομαλή εξέλιξη της κατάστασης και την αποθεραπεία του.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός ασθενής ανέπτυξε μετά από προσβολή της νόσου Covid-19, μεταλοιμώδες πολυσυστημικό φλεγμονώδες Σύνδρομο τύπου Kawasaki light, γεγονός που έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο.

Χθες ήταν  η πρώτη μέρα χαράς για το 8άχρονο αγόρι  που πήρε δώρο αγάπης τα χαμόγελα και την έμπρακτη έγνοια του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη που συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΓΝΠ Δημήτριο Μπάκο, ήταν οι πρώτοι επισκέπτες του στη Μονάδα, που παραμένει για προληπτικούς λόγους. Η ανταπόκρισή του; Τους χαιρέτησε και τους χάρισε το  χαμόγελό του. «Ο μικρός έχει ξεπεράσει πλήρως τον κίνδυνο για τη ζωή του. Μπήκα στην Μονάδα, τον είδα από μακριά, με χαιρέτισε και μου χαμογέλασε», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Καρβέλης.