Τοπικά

Με ασφάλεια συνεχίζει να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας συνεχίζουν να λειτουργούν με ασφάλεια για προσωπικό και ασθενείς εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Η υπηρεσία ραντεβού για τα καθημερινά Τακτικά Ιατρεία Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής και τα προγραμματισμένα Ιατρεία Επισκεπτών (Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Δερματολόγος, Πνευμονολόγος, Ψυχίατρος και Οφθαλμίατρος) λειτουργεί τηλεφωνικά (στο τηλέφωνο 2693360000) και ηλεκτρονικά (στη διεύθυνση https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p με χρήση κωδικών taxisnet για εγγραφή άπαξ).

Μέσω της ίδιας διεύθυνσης εξυπηρετείται και η άυλη συνταγογράφιση, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το θεράποντα ιατρό.

Στο ίδιο τηλέφωνο τα ραντεβού των Εργαστηρίων (Βιοπαθολογικό και Ακτινολογικό) και του Τμήματος Υγείας της Γυναίκας.

Τηλεφωνικά λειτουργεί και η υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο τηλέφωνο 2693360019.

Βεβαίως, τα Επείγοντα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για κάθε έκτακτο και επείγον περιστατικό και με ειδικό χώρο εξέτασης των υπόπτων για COVID-19 και λήψη test PCR όπου χρειαστεί.

«Δεν αφήνουμε τα ραντεβού μας να περνούν. Ο έλεγχος της υγείας μας είναι απαραίτητος και εν μέσω πανδημίας. Δεν υπάρχει μόνο ο SARS-COV2 που μπορεί να μας βλάψει. Επικοινωνούμε με το γιατρό μας, επικοινωνούμε με το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας το οποίο είναι διαθέσιμο για κάθε πολίτη που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του. Και δεν ξεχνούμε: Αποστάσεις-Μάσκα-Υγιεινή χεριών, τα μόνα μας όπλα για την πανδημία», αναφέρει ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας, Τάσος Γιακουμής.