Τοπικά

Πρόσκληση CLLD/LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ για υποβολή προτάσεων έργων Δημοσίου Χαρακτήρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER ΑΧΑΪΑΣ, η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ (ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.), ως Ενδιάμεσος Φορέας του ΕΠΑλΘ 2014-2020, καλεί τους ενδιαφερόμενους (δυνητικούς Δικαιούχους) για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) δημοσίου χαρακτήρα, προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της Προτεραιότητας 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την Πρόσκληση ανέρχεται σε 710.203,00 €.

Eνδεικτικές παρεμβάσεις οι οποίες δύνανται να χρηματοδοτηθούν είναι οι εξής:

  • Υποδομές που μεγιστοποιούν τη συμμετοχή αλιείας / υδατοκαλλιέργειας στην βιώσιμη ανάπτυξη των περιοχών αλιείας και υδατοκαλλιέργειας
  • Υποδομές για την ενθάρρυνση της τουριστικής δραστηριότητας
  • Υποδομές και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αλιευτικές περιοχές

Δυνητικοί Δικαιούχοι της Πρόσκλησης είναι:

  • ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού και φορείς τους

Περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, αποτελεί το παράκτιο τμήμα του Ν. Αχαΐας, όπως αναλυτικά περιγράφεται στο άρθρο 1 της Πρόσκλησης.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω  ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014-2020  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://logon.ops.gr, από την 01/07/2020 και ώρα 08:00, έως την 27/11/2020 και ώρα 16:00.

Η εν λόγω πρόσκληση καθώς και τα παραρτήματα αυτής βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. www.achaiasa.gr