Τοπικά

ΑΧΑΙΑ ΑΕ – Κυκλος συσκέψεων με αρμόδιους φορείς περιοχών παρέμβασης αλιείας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) δημοσίου χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., ως Ενδιάμεσος Φορέας του ΕΠΑλΘ 2014-2020, διοργάνωσε κύκλο τεχνικών συσκέψεων – ενημερωτικών συναντήσεων με εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων των περιοχών παρέμβασης αλιείας (Δήμος Αιγιαλείας, Δήμος Δ.Αχαΐας, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας).

Φωτο. Ενημέρωση Δήμου Δυτ. Αχαϊας

Φωτο. Ενημέρωση ΔήμουΑιγιαλείας –  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Στις εν λόγω συσκέψεις, παρουσιάστηκαν από στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας και τη Συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος κα Ηρώ Τσιμπρή οι προκηρυσσόμενες δράσεις και η σχετική πρόσκληση και τα παραρτήματα αυτής, και συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα επιλεξιμότητας καθώς και ο τρόπος υποβολής προτάσεων.

Η εν λόγω πρόσκληση καθώς και τα παραρτήματα αυτής βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. www.achaiasa.gr

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω  ΟΠΣ ΕΣΠΑ 2014-2020  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://logon.ops.gr, από την 01/07/2020 και ώρα 08:00, έως την 27/11/2020 και ώρα 16:00.

Επισημαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει και αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της επικείμενης πρόσκλησης για έργα ιδιωτικού χαρακτήρα με δυνητικούς δικαιούχους (αλιείς και μη αλιείς).