Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Patras Drone Academy – Εναρξη μαθημάτων για ειδικότητες E-VLOS και Night Flight

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Patras Drone Academy  η πρώτη σχολή στην δυτική Ελλάδα, όπως σας έχει ανακοινώσει στο παρελθόν ειναι πλέον κάτοχος σε ειδικότητες και ικανότητες.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!!

Στης 24/10/20 ημέρα Σάββατο ,ώρα έναρξης 09:00 θα ξεκινήσουν τα θεωρητικά μαθήματα  εξ’αποστάσεως (on line) για την ειδικότητα E-VLOS   (Extended Visual Line of Sight )              (με Επέκταση Οπτικής  Επαφής, μέσω τηλεμετρίας και χρήση παρατηρητή). Το πρόγραμμα E-VLOS περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση 10 ώρες (χωρίς θεωρητικές εξετάσεις), πτήση 5 ώρες και στο τέλος Skill Test για την απόκτηση της ειδικότητας.

Στις 25/10/2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00 θα ξεκινήσουν τα θεωρητικά μαθήματα εξ’αποστάσεως (on line) για την ειδικότητα Νυχτερινών Πτήσεων (Nigh Flying, NF). Το πρόγραμμα Night Flying περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση 10 ώρες (χωρίς θεωρητικές εξετάσεις), πτήση 3 ώρες και στο τέλος Skill Test για την απόκτηση της ειδικότητας.

* Για φυσική παρουσία στην σχολή και λόγω του COVID-19 υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα και Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

* Τα πτητικά μαθήματα θα γίνονται ανα 2 άτομα.

Δημήτριος Κουκούτσης , Διευθυντής Πτητικών

Ζυγοβιστίου 36 &, Οδυσσέα Ελύτη, Πάτρα
Τηλ. 2610 335628 , 6976 796666

www.patrasdroneacademy.gr
E-mail: info@patrasdroneacademy.gr

Facebook: www.facebook.com/patrasdroneacademy/
Instagram: www.instagram.com/patrasdroneacademy/