Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Το Stasis…. πάει πλατεία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια συνεργασία με άρωμα Αγγλίας , στο Κέντρο της Κάτω Αχαΐας ! 

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή,
Το 1999 ο Ι. Ντάρλας και ο Δ. Ντάρλας επηρεασμένοι από το μεράκι τους για το espresso δραστηριοποιούνται στον χώρο του καφέ δημιουργώντας ένα κατάστημα espresso bar στην κάτω Αχαΐα. Γρήγορα αντιλαμβανόμενοι την τάση του καφέ στο «χέρι» προσαρμόζονται και εξειδικεύονται στο καφέ «to go» ονομάζοντας την επιχείρηση «stasis».
Το 2004 η εταιρία κάνει την πρώτη της συμφωνία με Ιταλική βιοτεχνία που εισάγει απευθείας καφέ εσπρέσο από την παγκόσμια πηγή! Το 2008 χρονιά ορόσημο η εταιρία αλλάζει έδρα και ιδιοκτησιακό καθεστώς. Επανασχεδιάζει την θέση της και ανοίγει δυο νέα καταστήματα στην πόλη της Πάτρας και στην πόλη της Ναυπάκτου, κερδίζει γρήγορα σημαντικό μερίδιο της αγοράς όπου δραστηριοποιείται γίνοντας παράλληλα και σημείο αναφοράς.
Έπειτα από 8 χρόνια εξέλιξης και ανοδικής πορείας η stasis coffee κάνει το μεγάλο άλμα. Το 2016 επανασυστήνεται στην αγορά αλλάζοντας ριζικά την πορεία της προς το μέλλον. Δημιουργεί το νέο της λογότυπο, το σλόγκαν #apoklistikagiaesena και διαμορφώνει τα καταστήματα της σε φιλόξενα meeting-coffee shop. Σε συνεργασία με τον οίκο Alberto verani δημιουργεί μονοποικιλιακά και blend χαρμάνια (specialtycoffee) σειρά από ποιοτικές σοκολάτες ροφήματα όπως και σειρά τσάι και αφεψημάτων.
Το 2019 ο Γιάννης μιλά για το όραμα του στον Δημήτρη Μπάτσικα με αποτέλεσμα ένα Stasis στην καρδιά του Λονδίνου δίπλα στο περίφημο Camden Market,το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία,καθώς και τον Luperkus,τo δικό τους brand καφέ το οποίο εμπορεύεται αποκλειστικά στο Λονδίνο η Chicco di cafè.
Οι δυό τους, με το Stasis Plateia ετοιμάζονται να επανασυστηθούν στην Κ.Αχαΐα με ένα νέο σύγχρονο κατάστημα επί της Πατρών Πύργου ακριβώς στο κέντρο της Πλατείας Δημοκρατίας.
Σήμερα καταξιωμένη στον χώρο,η Ⓢ︎Ⓣ︎Ⓐ︎Ⓢ︎Ⓘ︎Ⓢ︎ ατενίζει το μέλλον δυναμικά και ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους τους επίδοξους επενδυτές στον χώρο της καφεστιασης παρουσιάζοντας πράγματι την ελκυστικότερη, ασφαλέστερη και ποιοτικότερη πρόταση της αγοράς.
Όραμα μας : να φέρουνε της καλύτερες ποικιλίες και τα ποιοτικότερα χαρμάνια στο φλιτζάνι κάθε λάτρη του καφέ σε κάθε γωνιά της γης, δημιουργώντας coffee shop #apoklistikagiaesena