Τοπικά

Σκοτώθηκε νεαρός Πατρινός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αθήνα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σοκ προκάλεσε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του 26χρονου αστυνομικού, Διονύση Δημητρόπουλου.

Ο άτυχος νέος, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην Αθήνα, ενώ οδηγούσε την αγαπημένη του μηχανή.

Ο 26 χρονος αστυνομικός, υπηρετούσε στην πρωτεύουσα,  με το θλιβερό συμβάν να έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Το δυσάρεστο μαντάτο, κυκλοφόρησε στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας όπου και μεγάλωσε, ενώ το προφίλ του στο διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από αναρτήσεις φίλων και γνωστών, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Διονύσης, «έφυγε» τόσο νωρίς.

Το προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει «πλημμυρίσει» από μηνύματα συγγενών, φίλων και συναδέλφων του που εκφράζουν αμέτρητα «γιατί» για το τραγικό περιστατικό.

ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Μερικά από τα μηνύματα «Καλό ταξίδι ξαδερφάκι μου γελαστό παιδάκι μας Διονύσης Δημητρόπουλος….. Ο λευκός ο δαίμονας όπως είπες σε εστειλε στην φωλιά των Αγγέλων καλό ταξιδι παλικάρι μας….. Είναι τόσο άδικο να φεύγουν νέα παιδιά…»

«Ανιψιέ μου καλό ταξίδι θα σε θυμάμαι για πάντα»,  «Καλό παράδεισο!!!!! Μακάρι να είχε σταματήσει ο χρόνος…. Να μην γινόταν τίποτα τέτοιο…»,  «Ανηψιέ ήταν γραφτό τα άλογα να σε στείλουν στους ουρανούς τόσο πρόωρα.Το κενό που αφήνεις στην οικογένειά, είναι …άπειρο. Καλό ταξίδι Διονύση μας», «Α ρε ξαδερφάκι γιατί;;; Καλό ταξίδι…», κ.α.