Αθλητισμός

Στον “Αστερισμό” της νέας εποχής

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας σας ενημερώνει σχετικά με όλα τα νέα του συλλόγου σε Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πινκ Πονγκ και Στίβο εν όψη της νέας σεζόν 2020-2021. 

Αγαπητοί αθλητές και γονείς. Βαδίζοντας στην πρώτη δεκαετία της δημιουργίας μας, γεννημένοι μέσα στη βαθιά κρίση και τους προβληματισμούς της νέας εποχής, είμαστε υπερήφανοι για ότι δημιουργήσαμε μαζί αυτά τα 9 χρόνια. Από τη πρώτη στιγμή φέραμε την καινοτομία στις μικρές ηλικίες έχοντας για πρωταγωνιστές όπως πάντα λέγαμε “το παιδί”, το παιδί ήταν πάντα για εμάς ο πρωταγωνιστής.

Η εμπιστοσύνη που χτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια μας έφεραν στην κορυφή της προτίμησης των μικρών ηλικιών σε μπάσκετ, βολεΐ, πινγκ πονγκ και στίβο. Πολλά τα νέα στοιχεία που φέραμε στον αθλητισμό της περιοχής, με την δημιουργία ομάδων νέων σε μπάσκετ και βολεΐ, με παρουσίες και πορείες αντάξιες συλλόγων με μεγάλη ιστορία και μεγαλυτέρων πόλεων, συμμετοχές σε Πρωταθλήματα Πινγκ Πονγκ καθώς και συμμετοχές σε φόρουμ στίβου για αθλητές από την περιοχή μας.

Οι Χρήστος Σαράντης, Άγγελος & Θάνος Τσάμης καθώς και ο Δημήτρης Μπαρμπούνης έδωσαν εξ’ αρχής οντότητα και ονοματεπώνυμο σε αυτόν τον Σύλλογο μέχρι να πάρει από μόνος & εξ ολοκλήρου την ζωτικότητα του και να γίνει ένα αθλητικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.

Η πορεία μας, έφερε στο δρόμο μας τους Ράνια Πανουτσοπουλου και Γιώργο Λυκούδη, όπου έδωσαν την ανατροφοδότηση που χρειαζόταν ένα άθλημα άγνωστο για την περιοχή μας και το έφεραν 1ο στη προτίμηση του γυναικείου αθλητισμού στη πόλη. Η αναζήτηση του συλλόγου δεν έμεινε εκεί γι’ αυτό, το 2018 όλο και πιο έντονη ήταν η επιθυμία μας για ένα άθλημα ατομικό που θα έδινε την επιλογή σε αθλητές να ασχοληθούν με κάτι άλλο πέρα των ομαδικών αθλημάτων.

Η Γλυκερία Βαμβακά με το άθλημα του πινγκ πονγκ έβαλε τα εχέγγυα για το όμορφο ατομικό άθλημα και σίγουρα το μέλλον είναι όλο μπροστά μας για την επιλογή των μικρών και μεγάλων αθλητών που θα επιλέξουν να το ακολουθήσουν.

Το 2019 ήρθε η αρχή για τον Στίβο. Ο στίβος έχει ονοματεπώνυμο στη περιοχή μας και ακούει στα ονόματα των Κώστα Λεβιδιώτη και Μαρία Παππά που πραγματικά δουλεύουν και προσφέρουν στο άθλημα του στίβου με απώτερο σκοπό η πόλη μας να αποκτήσει κάποτε το αυτονόητο, ένα ταρτάν για στίβο που θα βοηθήσει όλες τις γενιές μελλοντικά.

Δεν σταματάμε ποτέ να είμαστε ανήσυχοι για τον αθλητισμό της περιοχής μας διότι η εξέλιξη είναι μονόδρομος για την επιτυχία όλων.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 

Ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινάνε τα αγωνιστικά τμήματα των Νέων Γυναικών και Νέων Ανδρών. Ο σύλλογος μας στο βόλεϋ, εκτός απροόπτου, θα αγωνιστεί στην 1η Κατηγορία της ΕΣΠΕΠ με σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Για τους Νέους μας στο μπάσκετ αιτηθήκαμε να μας κατατάξουν σε χαμηλότερη κατηγορία διότι ο πρώτος κύκλος μετά από 7 χρόνια από το παιδικό μέχρι την Α2 ολοκληρώθηκε με την προώθηση 5 αθλητών σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες και πλέον επιστρέφουμε πάλι πίσω στη δουλειά για τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Η σύνθεση στο βόλεϋ θα έχει ως εξής: 

  • Υπεύθυνος Τμημάτων : ΘΑΝΟΣ ΤΣΑΜΗΣ
  • Αναπληρωματικός Υπ. Τμημάτων : ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
  • Σύμβουλος Προπονητικού Προγράμματος : ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ
  • Προπονήτρια : ΡΑΝΙΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
  • Έφορος : ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Έφορος Ακαδημιών : ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΓΑΝΤΖΗΣ
  • Αρχηγός Γυναικείας Ομάδας: ΒΙΚΥ ΔΡΙΒΕΛΟΥ
  • Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ

Η σύνθεση στο μπάσκετ θα έχει ως εξής:

  • Υπευθυνος Τμημάτων: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
  • Αναπληρωματικός Υπ. Τμημάτων : ΘΑΝΟΣ ΤΣΑΜΗΣ
  • Υπεύθυνος Προπονητικού Προγράμματος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
  • Προπονητής : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
  • Έφοροι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ – ΦΑΝΗΣ ΡΙΓΩΝΗΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ
  • Αρχηγός Ομάδας Μπάσκετ: ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΜΑΤΣΟΣ
  • Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΤΜΗΜΑΤΩΝ 

Ο Αστέρια Αχαΐας σας ενημερώνει ότι τη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 δίνουμε ραντεβού στις κερκίδες του νέου κλειστού της πόλης μας όπως κάθε χρόνο για τα αθλήματα Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πινγκ Πονγκ και Στίβο να συζητήσουμε από κοντά για τη νέα σεζόν καθώς να σας ενημερώσουμε για τις νέας συνθήκες βάση προγράμματος και πρωτοκόλλου της πανδημίας.

Δεν ξεχνάμε να τηρούμε τις αποστάσεις, καθώς όλοι πρέπει να φοράμε απαραίτητα μάσκα προστασίας. Ο Κορονοϊός μας αφορά όλους και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς η ομάδα μας είναι έτοιμη να προβεί σε οποιαδήποτε προσαρμογή χρειαστεί με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων μας. Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε όλοι μας τις οδηγίες διότι πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική σεζόν όπως όλα στη ζωή μας πλέον. Οφείλουμε να δείχνουμε σε κάθε περίπτωση την απαραίτητη προσοχή στους κανόνες και τα πρωτόκολλα.

Μπορείτε να μαθαίνετε νέα μας στα social και επίσημο site 

Χορηγός επικοινωνίας 2020-2021 : westcity.gr

Υποστήριξη τεχνική : brainwire.gr

Επίσης στις ομάδες στο Facebook:

  • Αστέρια Αχαΐας τμήμα Καλαθοσφαίρισης
  • Αστέρια Αχαΐας τμήμα Πετοσφαίρισης
  • Αστέρια Αχαΐας τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
  • Αστέρια Αχαΐας τμήμα Στίβου

Υποστήριξη athletic sports event : Δημιουργική ομάδα tsamelocup

Γραφεία : Ράχης 22, 25200, Κάτω Αχαΐα