Τοπικά

Ο τουρισμός για την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είναι καταλυτικής σημασίας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανάρτηση του ο Ηλίας Καμπέρος, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας με την παράταξη του Σπύρου Μυλωνά , “καλωσορίζει” το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, τονίζοντας , ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη Δυτική Αχαΐα.

Αναλυτικά αναφέρει :

Μετά από μία δύσκολη χρονική περίοδο κατά την οποία όλοι ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήλθε η ώρα να επανέλθει εκτός των άλλων και ο τουρισμός. Με σημαντική καθυστέρηση άναψε το “πράσινο φως” και για την επαναλειτουργία της τουριστικής δραστηριότητας και στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ανοίγουν τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες, ενώ αντίστοιχα και το Αεροδρόμιο του Αράξου από τις 3 Ιουλίου έχει αρχίσει να δέχεται τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ.

Ο τουρισμός για την περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είναι καταλυτικής σημασίας, αφού αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας.

Γι’ αυτό το λόγο, αλλά και επειδή η πανδημία δημιούργησε νέα δεδομένα οφείλουμε όλοι να στρέψουμε το βλέμμα μας στην ανάδειξη και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, κυρίως με αποτελεσματικές δράσεις εξωστρέφειας.

Με ασφάλεια πάνω απ’ όλα τόσο για τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και των κατοίκων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας πρέπει να στοχεύσουμε στην προσέλκυση τουριστών με την αξιοποίηση κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής μας.

Καλωρίζουμε την επανεκκίνηση του τουρισμού και ελπίζουμε πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ανακτήσουμε τον χαμένο χρόνο με το βλέμμα στο μέλλον.