Αθλητισμός

Κίκινας: «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά»

 
 
 
 
Ο Άγγελος Κίκινας πανηγύρισε ακόμα μία άνοδο στον πάγκο της Δόξας Νιφορείκων, παρέα φυσικά με τους παίκτες και την διοίκηση των «μαυραετών».

Αυτό το συμπαγές σύνολο που έχει «χτιστεί» στην ομάδα της Δυτικής Αχαϊας δεν θέλει να το χαλάσει ο φιλόδοξος τεχνικός, ούτε και στην Α΄κατηγορία, αφού όπως λέμε στον αθλητισμό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Μιλώντας στην εφημερίδα Match Αχαϊας ανέλυσε την φετινή πορεία και τα «μυστικά» της επιτυχίας, ενώ έδωσε το στίγμα και για την αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί.

«Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχουν «μυστικά» για να πετύχεις. Αν αναλύσεις όλες τις ομάδες ανά τον κόσμο, εννοώντας όσες κάνουν πρωταθλητισμό, θα βρεις τα ίδια χαρακτηριστικά.

Σκληρή δουλειά, καλό κλίμα και σωστή νοοτροπία από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να δείχνουν ζήλο στις προπονήσεις και να βελτιώνονται συνεχώς χωρίς να επαναπαύονται.

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά για την Α΄κατηγορία. Θα «πατήσουμε» πάνω στον περυσινό βασικό κορμό και θα γίνουν 4-5 προσθήκες, για να βοηθηθούμε σαν σύνολο και φυσικά θα κοιτάξουμε περιπτώσεις παικτών πολύ προσεκτικά και όχι απλά για να αναλωθούμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, που δεν θα μας δώσουν κάτι επί της ουσίας.»