Τοπικά

ΔΕΥΑΔ – Άμεση αποκατάσταση της βλάβης στον Αλισσό

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Απ΄το πρωί έπιασαν δουλειά τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ στον Αλισσό για να αποκαταστήσουν την βλάβη που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον κεντρικό αγωγό.

Η πρόεδρος της Τ.Κ. Αλισσού Ελένη Μπεζεριάνου αναφέρει σχετικά :

Μια δύσκολη και κουραστική μέρα για όλους μας σήμερα. Για εσάς που ταλαιπωρηθήκατε από τη διακοπή νερού που υπήρχε μέχρι τώρα , αλλά και για εμάς που προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε το χωριό χωρίς νερό.

Μόλις αποκαταστάθηκε η πρώτη βλάβη και δόθηκε το νερό , έφτασε στη δεξαμενή αλλά δεν μπόρεσε να έρθει στα σπίτια μας γιατί χάλασε η βάνα και έκλεισε την παροχή νερού.
Αμέσως ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Θανάσης Πουλίδας και μετά κλήθηκε και πάλι ο Κωστας Μπικος . Είδε τη χαλασμένη βάνα προσπάθησε να βρει καινούργια, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε παρά μόνο την Τρίτη. Και για να μην μείνει το χωριό χωρίς νερό προσπάθησε για αρκετές ώρες να ανοίξει τη βάνα και να έχουμε αυτή τη στιγμή νερό.
Πιστεύω πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ έστω και αν κάποιος μπορεί να αμείβεται, γιατί προσπάθησε πολύ για να έχουμε νερό. Ακόμη ένα ευχαριστώ στον κ. Αυγέρο για την εθελοντική του προσφορά.

Ένα ευχαριστώ, ένα παρακαλώ, μια συγνώμη μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.