Τοπικά

Εκείνος δούλευε και οι “ποντικοί” του άδειαζαν το σπίτι- Νέα διάρρηξη στο Μαζαράκι (ΦΩΤΟ)

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Το απόλυτο χάος αντίκρισε όταν επέστρεψε στο σπίτι του κάτοικος στο Μαζαράκι, καθώς διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία του εισέβαλαν στην οικία της οικογένειας και έκαναν τα πάντα άνω- κάτω, αφαιρώντας έναν κουμπαρά και χρυσαφικά.

Οι δράστες που προφανώς γνώριζαν πως κανείς δεν βρισκόταν στο σπίτι μπήκαν μέσα και άρχισαν να βγάζουν συρτάρια, να πετάνε ρούχα και αντικείμενα στο πάτωμα αναζητώντας οτιδήποτε πολύτιμο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρισκόταν στο χώρο εργασίας του, σε κατάστημα που διατηρεί στο χωριό και σε κάθε περίπτωση να φανταστεί τι τον περιμένει όταν επέστρεψε στην οικία του.

ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΜΟΣΤΟ

Οι κάτοικοι του χωριού είναι ανάστατοι, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα περιστατικά διαρρήξεων, ενώ αντίστοιχα στο πόδι βρίσκεται και το Γομοστό στο οποίο ήδη έχουν γίνει τρεις διαρρήξεις μέσα σε δέκα ημέρες. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων μόλις χθες το βράδυ δράστες που είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν το μεσημέρι οικία, αλλά χτύπησε ο συναγερμός επέστρεψαν για να τελειώσουν τη δουλειά τους…

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους οι οποίοι έσπευσαν με φακούς στα χέρια και άρχισαν να φωνάζουν.

Τότε οι δράστες ετράπησαν σε φυγή από την πίσω πλευρά του σπιτιού και χάθηκαν μέσα στα σκοτάδια.

Η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους οι οποίοι ζητούν την ενίσχυση της αστυνόμευσης.