Τοπικά

Συλλήψεις στην Αχαΐα για διάφορα αδικήματα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για απάτη.

Επίσης, συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση (805) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (300) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Εξ άλλου συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δεκαεννιά ανισοβαρείς συσκευασίες με κοκαΐνη,  συνολικού βάρους (12,1) γραμμαρίων και μία συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (2,2) γραμμαρίων.

Από την αστυνομική προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ένας συλληφθείς είχε προμηθευτεί μικροποσότητα κοκαΐνης έναντι χρηματικού ποσού από τον δεύτερο δράστη.