Τοπικά

Αλισσός – Έργα και παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ουκ ολίγα έργα και παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Τ.Κ. Αλισσού.

Μεταξύ άλλων έχουν γίνει τα εξής :

  1. Καθαρίστηκαν εσωτερικά οι δεξαμενές καθως και οι εξωτερικοί χώροι αυτών από τα χορτάρια.
  2. Καθαρίστηκαν σχεδόν όλοι οι κοινοτικοί δρόμοι του χωριού από χορτάρια, σκίντα, σκουπίδια , οι πλατείες του χωριού , ο χώρος του κοινοτικού καταστήματος καθώς και ο χώρος γύρω από το γήπεδο του Λέοντα.
  3. Σε συνεργασία με τις αντιδημαρχίες τεχνικών έργων, καθαρισμού, ηλεκτροφωτισμού και πολιτικής προστασίας έγιναν τα εξής:
    Έγινε η πλατεία έξω από την εκκλησία στη Καμενίτσα, καθαρίστηκαν κοινοτικοί δρόμοι στη παραλία απο χορτάρια που είχαν χρόνια να καθαριστούν, με τον καταστροφέα καθαρίσαμε κοινοτικό δρόμο με αρκετή κίνηση απο χορτάρια, καλάμια κλπ που είχε πάρα πολλά χρόνια να καθαριστεί και αυτός, ο δρόμος προς Αλισσοράχη καθατλιστηκε και αυτό, μαζεύτηκαν μπάζα, στρώματα, σκουπίδια και οτιδήποτε υπήρχε πεταμένο αλλά δυστυχώς πάλι βλέπουμε να πετιούνται διάφορα αντικείμενα, καθαρίστηκαν και οι παραλίες μας, έχουν αλλαχθεί αρκετές φορές λαπτήρες φωτισμού και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο, ακόμη ελέχθηκαν και βάφτηκαν οι κρουνοί που υπήρχαν στην κοινότητα μας και τοποθετήθηκε ακόμη ένας στην παραλία.
  4. Σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΔ αποκαταστάθηκαν αρκετές βλάβες που υπήρχαν στο δίκτυο ύδρευσης καθώς και κάποιες που προέκυψαν απρόοπτα και αυτές αντιμετωπίστηκαν αμέσως. Βέβαια υπάρχουν και άλλες που και αυτές τις γνωρίζει η Υπηρεσία και θα τις αποκαταστήστει.
  5. Μοιράστηκαν οι λογαριασμοί νερού . Πρέπει όλοι μας να πληρώσουμε τις οφειλές μας είτε εφάπαξ, είτε με διακανονισμό για να μπορέσουμε να έχουμε το πολυτιμότερο αγαθό , το νερό.
  6. Ακόμη από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τοποθετήθηκαν προστατευτικά κικλιδώματα στη π.ε.ο στο ύψος περίπου της Ταραντέλας.

ΔΗΜΟΣ, ΔΕΥΑΔ, ΚΟΙΝΟTΗΤΑ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ προσπαθούμε με σταθερά βήματα για το κοινό καλό όλων μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μερικούς απο τους χωριανούς μας, που πρόσφεραν εθελοντική εργασία καθαρίζοντας και κόβοντας χορτάρια όχι μόνο στο δικό τους χώρο , αλλά αρκετά περισσότερα από αυτό που τους αναλογεί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.