Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Οι ΔυτικοΑχαιοί επιλέγουν την πιο όμορφη “γωνιά” της Ρήγα Φεραίου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σημείο συνάντησης των Δυτικοαχαιών που επισκέπτονται την Πάτρα για την διεκπεραίωση διάφορων υποθέσεών τους αποτελεί το Acera cafe-open kitchen bar στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και Φιλοποίμενος, απέναντι από το μαιευτική κλινική ! 

Ένας όμορφος χώρος σε μία από τις πιο πολυσύχναστες γωνιές της Πάτρας που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά…

Το Acera cafe-open kitchen bar του Νίκου Μπάτσικα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την τέλεια επιλογή για μερικές ώρες ξεκούρασης, συναντήσεις εργασίας και απόλαυσης μοναδικών στιγμών με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα όλες τις ώρες της ημέρας.

Εκτός από τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ και τα δροσιστικά ροφήματα, στο Acera cafe-open kitchen bar μπορείς να απολαύσεις υπέροχα Pancakes, Βάφλες, Club Sandwich, καθώς και αμέτρητες εκπλήξεις που σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός. Μάλιστα το Acera cafe-open kitchen bar μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το cafe της πρωτοτυπίας, αφού ήταν το πρώτο που σας προσέφερε τον καφέ σας με 3D εκτυπώσεις, αλλά και το πρώτο που έκανε delivery με drone!

Άψογο σέρβις, χαμόγελα και φιλικό περιβάλλον μετατρέπουν το Acera cafe-open kitchen bar  σε αγαπημένο σου στέκι για καφέ, ποτό και φαγητό!